Grevelingstraat 77

Lisse

€ 99.500,- p/j

ALGEMENE INFORMATIE
Het betreft hier een representatief bedrijfspand met kantoor aan de Grevelingstraat 77 te Lisse. Gelegen op bedrijventerrein "Meerzicht" in de directe omgeving van Gamma Bouwmarkt, nabij het centrum van Lisse en de uitvalswegen N208/N207 richting A44/A4.

OPPERVLAKTEN
Circa 840m² BEDRIJFSRUIMTE begane grond
Circa 150m² KANTOORRUIMTE begane grond
Circa 150m² KANTOORRUIMTE 1e verdieping

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente Lisse, sectie D, nummer 8200 gedeeltelijk.

VOORZIENINGEN
De bedrijfsruimte is onder andere voorzien van twee overheaddeuren, krachtstroom, verlichtingsarmaturen en lichtstraten. De kantoorruimte is onder andere voorzien van systeemplafonds met verlichtingsarmaturen, vloerbedekking, toiletgroepen en een pantry. Het aanwezige kantoormeubilair is eventueel tegen een nader te bepalen tarief over te nemen.

PARKEREN
Parkeren is mogelijk op eigen terrein aan zowel de voor- als achterzijde van het object.

BESTEMMING
Bestemming bedrijven, bron: Ruimtelijke Plannen. Voor alle actuele bestemmingsplannen kijkt u op ruimtelijkeplannen.nl. Bij vragen hierover adviseren wij u contact op te nemen met de betreffende gemeente.

AANVAARDING
Oplevering en aanvaarding vindt plaats in onderling overleg met onze opdrachtgever en is mogelijk vanaf het 1e kwartaal 2023.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt 99.500,00 euro per jaar exclusief btw en exclusief servicekosten.

Verhuurder zal tegen een nader te bepalen voorschot aan servicekosten zorgdragen voor onderhoud en keuringen van de volgende zaken: overheaddeur, elektra, tuin, CV-installatie, alarminstallatie en brandblusmiddelen.

HUURTERMIJN
Vijf jaar en vijf optie jaren. Een afwijkende termijn is bespreekbaar.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks CPI alle huishoudens 2015 = 100, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek - CBS.

OMZETBELASTING
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een btw belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe btw wetgevingsvoorstelling huurder niet aan het criterium “meer dan 90 procent btw belaste prestaties verricht” voldoet, en zodoende het verzoek om btw belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

BETALINGEN
Per kwartaal vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur met btw.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken - ROZ.

BIJZONDERHEDEN
- Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de eigenaar.
- Er is geen NEN2580 meetrapport aanwezig. Verhuurder, danwel Mens Makelaars aanvaarden geen aansprakelijkheid voor afwijkingen in de opgegeven maten cq. plattegrond. Huurder verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te controleren.

INTERESSE?
Als u na bezichtiging interesse heeft in dit pand dan kunt u ons een huurvoorstel doen toekomen. Dit voorstel dient te voldoen aan de volgende criteria:
- Omschrijving wie u bent en wat u doet.
- Huurprijs, ingangsdatum en contracttermijn.
- Aanvullende informatie, zoals uw website, Kvk nummer en kopie ID, is altijd welkom.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Overdracht

Huurprijs
€ 99.500,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
1996

Bedrijfshal

Oppervlakte
840m²
Vrije hoogte
595
Vloerbelasting
1500
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry
Bouwhoogte
595

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein

Vraag meer informatie aan

Deel via social media