Grevelingstraat 77-links

LISSE

verhuurd

Grevelingstraat 77-links
Grevelingstraat 77-links
Grevelingstraat 77-links
Grevelingstraat 77-links
ALGEMENE INFORMATIE
Het betreft hier een gedeelte van het representatieve bedrijfspand aan de Grevelingstraat 77 te Lisse. Gelegen op bedrijventerrein "Meerzicht" in de directe omgeving van Gamma Bouwmarkt, nabij het centrum van Lisse en de uitvalswegen N208/N207 richting A44/A4.

OPPERVLAKTEN EN VOORZIENINGEN
Grevelingenstraat 77 links:
Circa 370m² BEDRIJFSRUIMTE begane grond

Deze bedrijfsruimte is voorzien van een elektrisch bedienbare overheaddeur, verlichting, krachtstroom, lichtstraat en een tussenmeter voor de registratie van het verbruik van elektra. Dit gedeelte beschikt niet over verwarming en gas. In overleg met onze opdrachtgever is er de mogelijkheid om een toilet in deze ruimte te realiseren. Het pand beschikt over een inbraakalarmsysteem.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente Lisse, sectie D, nummer 8200 gedeeltelijk.

PARKEREN
Parkeren is mogelijk op eigen terrein aan zowel de voor- als achterzijde van het object. Het aantal beschikbare parkeerplekken zal in overleg met onze opdrachtgever bepaald worden.

BESTEMMING
Bestemming bedrijven, bron: Ruimtelijke Plannen. Voor alle actuele bestemmingsplannen kijkt u op ruimtelijkeplannen.nl. Bij vragen hierover adviseren wij u contact op te nemen met de betreffende gemeente.

AANVAARDING
Oplevering en aanvaarding vindt plaats in onderling overleg met onze opdrachtgever en is op korte termijn mogelijk.

HUURPRIJS
Grevelingstraat 77 links € 31.500,00 per jaar exclusief btw en exclusief servicekosten.

Verhuurder zal tegen een nader te bepalen voorschot aan servicekosten zorgdragen voor onderhoud en keuringen van de volgende zaken: overheaddeuren, elektra, tuin, CV-installatie, alarminstallatie en brandblusmiddelen.

HUURTERMIJN
Vijf jaar en vijf optie jaren. Een afwijkende termijn is bespreekbaar.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks CPI alle huishoudens 2015 = 100, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek - CBS.

OMZETBELASTING
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een btw belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe btw wetgevingsvoorstelling huurder niet aan het criterium “meer dan 90% btw belaste prestaties verricht” voldoet, en zodoende het verzoek om btw belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

BETALINGEN
Per kwartaal vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur met btw.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken - ROZ.

INTERESSE?
Als u na bezichtiging interesse heeft in dit pand dan kunt u ons een huurvoorstel doen toekomen. Dit voorstel dient te voldoen aan de volgende criteria:
- Omschrijving wie u bent en wat u doet.
- Huurprijs, ingangsdatum en contracttermijn.
- Aanvullende informatie, zoals uw website, Kvk nummer is altijd welkom.

BIJZONDERHEDEN
- Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de eigenaar.
- Er is geen NEN2580 meetrapport aanwezig. Verhuurder, danwel Mens Makelaars aanvaarden geen aansprakelijkheid voor afwijkingen in de opgegeven maten cq. plattegrond. Huurder verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te controleren.
- Mocht er door bemiddeling van Mens Bedrijfsmakelaardij B.V. voor dit object een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u als huurder ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.
- Als makelaar zijn wij verplicht om in het kader van de Wet ter voorkoming van Witwassen en Financiering Terrorisme (Wwft) een cliëntonderzoek uit te voeren.
- De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
1996

Bedrijfshal

Oppervlakte
370 m²
Vrije hoogte
595
Vloerbelasting
1500
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer
Bouwhoogte
595

Kantoorruimte

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein