Grachtweg 31

Lisse

€ 27.500,- p/j

ALGEMENE INFORMATIE/LOCATIE
Het betreft hier een representatieve en gunstig gelegen kantoorruimte aan de Grachtweg 31 te Lisse. Gesitueerd aan de rand van het winkelcentrum van Lisse, nabij het gezellige dorpsplein "het Vierkant". Lisse is per auto goed bereikbaar via de N208 vanaf de A44 en tevens via de N207 vanaf de A4. Ook zijn er diverse openbaar vervoerverbindingen in de nabije omgeving richting Leiden en Haarlem.

OPPERVLAKTEN
Circa 175m² KANTOORRUIMTE

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente Lisse, sectie D, nummer 7752.

VOORZIENINGEN
Het pand bestaat uit drie verdiepingen en is voorzien van diverse kantoorvertrekken, laminaatvloer, systeemplafonds, verlichtingsarmaturen, verwarming door middel van een CV-ketel en radiatoren, pantry en een toilet op zowel de begane grond als op de verdieping. Er zijn aparte meters voor gas, water en elektriciteit.

PARKEREN
Er zijn twee parkeervergunningen beschikbaar. In de directe omgeving zijn er tevens ruime parkeerfaciliteiten in de blauwe zone met gebruik van parkeerschijf. De drie achter het pand gelegen parkeerplaatsen behoren niet tot het gehuurde.

BESTEMMING
Bestemming wonen, bron: Ruimtelijke Plannen. Er is een overgangsrecht van toepassing waardoor gebruik als kantoor tevens mogelijk is. Voor alle actuele bestemmingsplannen kijkt u op ruimtelijkeplannen.nl. Bij vragen hierover adviseren wij u contact op te nemen met de betreffende gemeente.

AANVAARDING
Oplevering en aanvaarding vindt plaats in onderling overleg met onze opdrachtgever.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt 27.500,00 euro exclusief btw per jaar.

HUURTERMIJN
Vijf jaar en vijf optie jaren. Een afwijkende termijn is bespreekbaar.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks CPI alle huishoudens 2015 = 100, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek - CBS.

OMZETBELASTING
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een btw belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe btw wetgevingsvoorstelling huurder niet aan het criterium “meer dan 90 procent btw belaste prestaties verricht” voldoet, en zodoende het verzoek om btw belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

BETALINGEN
Per kwartaal vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur met btw.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken - ROZ.

BIJZONDERHEDEN
- Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de eigenaar.
- Er is geen NEN2580 meetrapport aanwezig. Verhuurder, danwel Mens Makelaars aanvaarden geen aansprakelijkheid voor afwijkingen in de opgegeven maten cq. plattegrond. Huurder verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te controleren.

INTERESSE?
Als u na bezichtiging interesse heeft in dit pand dan kunt u ons een huurvoorstel doen toekomen. Dit voorstel dient te voldoen aan de volgende criteria:
- Omschrijving wie u bent en wat u doet.
- Huurprijs, ingangsdatum en contracttermijn.
- Aanvullende informatie, zoals uw website, Kvk nummer en kopie ID, is altijd welkom.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Overdracht

Huurprijs
€ 27.500,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwjaar
1986

Kantoorruimte

Oppervlakte
175 m²
In units vanaf
175 m²
Verdiepingen
3
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum, in woonwijk

Vraag meer informatie aan

Deel via social media