Goudsmid 86

Ter Aar

verhuurd

ALGEMENE INFORMATIE
In het vorig jaar gerealiseerde nieuwbouwproject "The Box" bevindt zich aan de Goudsmid 86 in Ter Aar deze bedrijfsruimte met kantoor. Het object heeft een totaaloppervlakte van circa 114m² (circa 57m² bedrijfsruimte begane grond en circa 57m² kantoorruimte op de verdieping).

LOCATIE
Het bedrijventerrein is centraal gelegen nabij Alphen aan den Rijn en middels de N207/N11 goed bereikbaar met eigen vervoer. Het terrein is voorzien van permanent cameratoezicht en afsluitbare hekken, welke buiten de reguliere werktijden gesloten zullen zijn. De gebruikers hebben uiteraard 24/7 toegang.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente Ter Aar, sectie A, nummer 9224 (bedrijfsunit), 4979 en 8248 (wegen, mandelige percelen).

VOORZIENINGEN
De bedrijfsruimte op de begane grond is voorzien van een toegangsdeur, elektrisch bedienbare overheaddeur, LED-verlichting, verwarming en een spoelbak met koud water.
De kantoorruimte op de verdieping beschikt over een betegelde toiletruimte met systeemplafond, railsysteem met LED-verlichtingsspots, pantry voorzien van koelkast, vaatwasser en dubbele wandcontactdozen, wit gespoten plafond, kabelgoten, 2 airco-units, glazen tussenwand met stalen kozijn en glazen deur. Aan de voorzijde van deze unit zijn er 2 eigen parkeerplaatsen, ook kan er vrij geparkeerd worden in de directe omgeving. Het terrein is voorzien van permanent cameratoezicht en afsluitbare hekken, welke buiten regulier werktijden gesloten zijn. De gebruikers hebben te allen tijde toegang tot het terrein. Het pand beschikt over Energielabel A+.

BESTEMMING
Bestemming bedrijven tot en met categorie 3, bron: Ruimtelijke Plannen. Voor alle actuele bestemmingsplannen kijkt u op ruimtelijkeplannen.nl. Bij vragen hierover adviseren wij u contact op te nemen met de betreffende gemeente.

AANVAARDING
Oplevering en aanvaarding vindt plaats in onderling overleg met onze opdrachtgever en is op korte termijn mogelijk.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 13.200,00 per jaar exclusief btw.

HUURTERMIJN
Vijf jaar en vijf optie jaren. Een afwijkende termijn is bespreekbaar.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks CPI alle huishoudens 2015 = 100, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek - CBS.

OMZETBELASTING
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een btw belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe btw wetgevingsvoorstelling huurder niet aan het criterium “meer dan 90 procent btw belaste prestaties verricht” voldoet, en zodoende het verzoek om btw belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

BETALINGEN
Per kwartaal vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur met btw.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken - ROZ.

INTERESSE?
Voor het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact met ons opnemen. Als u na bezichtiging interesse heeft in dit pand dan kunt u ons een huurvoorstel doen toekomen. Dit voorstel dient te voldoen aan de volgende criteria:
- Omschrijving wie u bent en wat u doet.
- Huurprijs, ingangsdatum en contracttermijn.
- Aanvullende informatie, zoals uw website en Kvk nummer, is altijd welkom.

BIJZONDERHEDEN
- Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de eigenaar.
- Er is geen NEN2580 meetrapport aanwezig. Verhuurder, danwel Mens Makelaars aanvaarden geen aansprakelijkheid voor afwijkingen in de opgegeven maten cq. plattegrond. Huurder verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te controleren.
- Mocht er door bemiddeling van Mens Bedrijfsmakelaardij B.V. voor dit object een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u als huurder ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.
- Als makelaar zijn wij verplicht om in het kader van de Wet ter voorkoming van Witwassen en Financiering Terrorisme (Wwft) een cliëntonderzoek uit te voeren.
- De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
2022

Bedrijfshal

Oppervlakte
57 m²
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry

Kantoorruimte

Oppervlakte
57 m²
Luchtbehandelingen
Airco
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
Verdiepingen
1

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein