Gansoord 5

Lisserbroek

€ 75.000,- p/j

ALGEMENE INFORMATIE
Het betreft hier een gedeelte van het bedrijfsgebouw staande en gelegen aan de Gansoord 5 te Lisserbroek. Gelegen op een kleinschalig bedrijventerrein met een uitstekende verbinding naar de rijkswegen A44 en A4. Een bushalte bevindt zich in de nabije omgeving.

OPPERVLAKTEN
Circa 1.200m² BEDRIJFSRUIMTE

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente Haarlemmermeer, sectie AG, nummer 1237 gedeeltelijk.

VOORZIENINGEN
Het betreft hier het rechtergedeelte van het pand, welke bestaat uit een bedrijfsruimte van totaal circa 1.200m², waarvan circa 895m² met een vrije hoogte van circa 6 meter en circa 300m² met een vrije hoogte van circa 3 meter. De bedrijfsruimte is voorzien van 2 loadingdocks, vloerverwarming en verlichtingsarmaturen. Er is een toilet in het naastgelegen deel (gezamenlijk gebruik). Momenteel is er een open verbinding met het linkergedeelte van het pand welke in gebruik is bij de eigenaar. Desgewenst kunnen er tussenwanden geplaatst worden. Ook is het gezamenlijk gebruik van een 3e loadingdock en een overheaddeur bespreekbaar. Het geheel beschikt over tussenmeters voor de registratie van het verbruik van gas en elektra. Het verbruik zal op basis van het aantal gehuurde m² worden doorbelast. De huurtermijn is maximaal 3 jaar, dit in verband met de eventuele toekomstige uitbreidingsplannen van de eigenaar.

PARKEREN
Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig. Het aantal parkeerplekken, welke aan huurder toegewezen kunnen worden, zal in onderling overleg met onze opdrachtgever vastgesteld dienen te worden.

BESTEMMING
Bestemming bedrijven tot en met categorie 3, bron: Ruimtelijke Plannen. Voor alle actuele bestemmingsplannen kijkt u op ruimtelijkeplannen.nl. Bij vragen hierover adviseren wij u contact op te nemen met de betreffende gemeente.

AANVAARDING
Oplevering en aanvaarding vindt plaats in onderling overleg met onze opdrachtgever.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 75.000,00 per jaar exclusief btw en verbruik gas en elektra.

HUURTERMIJN
De huurtermijn is maximaal 3 jaar.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks CPI alle huishoudens 2015 = 100, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek - CBS.

OMZETBELASTING
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een btw belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe btw wetgevingsvoorstelling huurder niet aan het criterium “meer dan 90 procent btw belaste prestaties verricht” voldoet, en zodoende het verzoek om btw belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

BETALINGEN
Per kwartaal vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur met btw.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken - ROZ.

INTERESSE?
Voor het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact met ons opnemen. Als u na bezichtiging interesse heeft in dit pand dan kunt u ons een huurvoorstel doen toekomen. Dit voorstel dient te voldoen aan de volgende criteria:
- Omschrijving wie u bent en wat u doet.
- Huurprijs, ingangsdatum en contracttermijn.
- Aanvullende informatie, zoals uw website en Kvk nummer, is altijd welkom.

BIJZONDERHEDEN
- Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de eigenaar.
- Er is geen NEN2580 meetrapport aanwezig. Verhuurder, danwel Mens Makelaars aanvaarden geen aansprakelijkheid voor afwijkingen in de opgegeven maten cq. plattegrond. Huurder verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te controleren.
- Mocht er door bemiddeling van Mens Bedrijfsmakelaardij B.V. voor dit object een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u als huurder ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.
- Als makelaar zijn wij verplicht om in het kader van de Wet ter voorkoming van Witwassen en Financiering Terrorisme (Wwft) een cliëntonderzoek uit te voeren.
- De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Overdracht

Huurprijs
€ 75.000,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
2000

Bedrijfshal

Oppervlakte
1.200 m²
Vrije hoogte
600
Voorzieningen
Loading docks, betonvloer, toilet
Bouwhoogte
600

Kantoorruimte

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein

Vraag meer informatie aan

Deel via social media