Floris Schoutenstraat 40

Sassenheim

€ 590.000,- k.k.

ALGEMENE INFORMATIE
Het betreft hier een woon- en bedrijfspand gelegen aan de Floris Schoutenstraat 40-40A te Sassenheim. Dit multifunctionele object heeft een aantrekkelijke ligging, nabij het centrum van Sassenheim en de uitvalswegen. Het pand biedt vele mogelijkheden zoals een combinatie van wonen en werken, detailhandel en dienstverlening, gebruik ten behoeve van maatschappelijke doeleinden of kantoor, maar herontwikkeling naar meerdere appartementen zou wellicht ook tot de mogelijkheden kunnen behoren. Het object wordt in zijn geheel te koop aangeboden en leeg en ontruimd opgeleverd, met uitzondering van het appartement op de 1e verdieping welke zich in verhuurde staat bevindt. De informatie van dit appartement is in ons bezit.

OPPERVLAKTEN EN INDELING
Op de begane grond bevindt zich een kantoorruimte met diverse vertrekken, alsmede een bedrijfsruimte/loods. Op de 1e verdieping bevindt zich aan de voorzijde een driekamerappartement met keuken, toilet, woonkamer en 2 slaapkamers waarvan 1 met badkamer. Dit appartement is verhuurd. Aan de achterzijde van de 1e verdieping is er een vliering/opslagruimte, welke bereikbaar is via de bedrijfsruimte op de begane grond.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente : Sassenheim
Sectie : 7883
Nummer : A1 bedrijvigheid en A2 wonen

BESTEMMING
Bestemming gemengd, bron: Ruimtelijke Plannen. Voor alle actuele bestemmingsplannen kijkt u op ruimtelijkeplannen.nl. Bij vragen hierover adviseren wij u contact op te nemen met de betreffende gemeente.

OPLEVERING EN AANVAARDING
Oplevering en aanvaarding van het object vindt plaats in de staat waar het zich nu in bevindt.

RICHTPRIJS
De richtprijs bedraagt 590.000,00 euro kosten koper, btw is niet van toepassing.

BEZICHTIGINGEN/OPEN HUIS
Wij stellen u graag in de gelegenheid om dit object te komen bezichtigen. Dit is mogelijk tijdens het open huis welke plaats zal vinden op woensdag 11 mei 2022 van 16:00 uur tot 18:00 uur. U kunt zich hiervoor aanmelden via ons algemene e-mailadres onder vermelding van uw naam en telefoonnummer.

BIEDINGSPROCEDURE

Wij bieden dit perceel met opstallen te koop aan via een biedingsprocedure. Indien u na bezichtiging geïnteresseerd bent dan kunt u tot uiterlijk woensdag 18 mei 2022 12:00 uur een bieding doen. Deze bieding dient minimaal te voldoen aan de navolgende voorwaarden:

• Volledige voor- en achternaam, adres, postcode en woonplaats, geboortedatum en -plaats, telefoonnummer, e-mailadres en een kopie van een geldig legitimatiebewijs.
• Indien de bieder een rechtspersoon/vennootschap betreft dient tevens de naam van de biedende entiteit inclusief een uittreksel van de Kamer van Koophandel te worden meegestuurd, waaruit blijkt dat de bieder bevoegd is de betreffende rechtspersoon/vennootschap te vertegenwoordigen.
• De bieding kan niet worden uitgebracht op basis van ‘voor zich of nader te noemen meester’.
• Bieding op naam van een rechtspersoon/vennootschap dient voorzien te zijn van een naar waarheid ingevulde UBO-verklaring.
• De bieding dient omschreven te zijn in een concreet bedrag in EUR.
• De bieding die wordt vermeld is exclusief notariële en overige kosten en overdrachtsbelasting.
• Er dient vermeld te worden of de bieding wel of niet onder voorbehoud van financiering is.
• Er dient vermeld te worden wat de gewenste overdrachtsdatum is.
• Eventuele overige voorwaarden en/of voorbehouden.

BIJZONDERHEDEN
• Er is geen NEN2580 meetrapport aanwezig. Verhuurder, danwel Mens Makelaars aanvaarden geen aansprakelijkheid voor afwijkingen in de opgegeven maten cq. plattegrond. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te controleren.
• Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de eigenaar en is onder voorbehoud van gunning.
• Nader informatie over dit object of over de biedingsprocedure is verkrijgbaar via het kantoor van Mens Makelaars.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Overdracht

Vraagprijs
€ 590.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
1930

Kantoorruimte

Voorzieningen
Te openen ramen, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling

Bedrijfshal

Oppervlakte
361m²

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk

Vraag meer informatie aan

Deel via social media