Edisonstraat 20J

Sassenheim

€ 21.900,- p/j

ALGEMENE INFORMATIE
Aan de Edisonstraat 20J te Sassenheim ligt deze moderne en hoogwaardig kwalitatief afgewerkte bedrijfsunit met kantoorruimte. Zeer centraal gelegen op bedrijventerrein Sassenheim Zuid in het centrum van de bollenstreek nabij de op- en afrit van de A44, Station Sassenheim en Van der Valk Hotel Leiden-Sassenheim.

OPPERVLAKTEN
Circa 110m² BEDRIJFSRUIMTE begane grond
Circa 65m² KANTOORRUIMTE verdieping

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente Sassenheim, sectie B, nummer 4087.

VOORZIENINGEN
Het object is onder andere voorzien van: entree via een loopdeur, elektrische overheaddeur, betonvloer met een vloerbelasting van circa 1.500 kg/m² op de begane grond en circa 250 kh/m² op de verdieping. Het geheel is voorzien van LED-verlichting en voldoende elektrapunten. In de hal op de begane grond bevindt zich een toilet. De verdieping is industrieel afgewerkt met nette verlichtingsarmaturen, een PVC-vloer en een moderne keuken met vaatwasser en een koelkast. Tevens is er airco aanwezig op de verdieping, welke tevens als verwarming dient.

PARKEREN
Het pand beschikt over 3 eigen parkeerplaatsen.

BESTEMMING
Bestemming bedrijven tot en met categorie 4.1, bron: Ruimtelijke Plannen. Voor alle actuele bestemmingsplannen kijkt u op ruimtelijkeplannen.nl. Bij vragen hierover adviseren wij u contact op te nemen met de betreffende gemeente.

AANVAARDING
Oplevering en aanvaarding vindt plaats in onderling overleg met onze opdrachtgever.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt 21.900,- euro exclusief btw en servicekosten per jaar.

Het voorschoten servicekosten bedraagt 50,- euro exclusief btw per maand. Deze hebben betrekking op het onderhoud van de aircoinstallatie en de overheaddeur.

HUURTERMIJN
Vijf jaar en vijf optie jaren. Een afwijkende termijn is bespreekbaar.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks CPI alle huishoudens 2015 = 100, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek - CBS.

OMZETBELASTING
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een btw belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe btw wetgevingsvoorstelling huurder niet aan het criterium “meer dan 90 procent btw belaste prestaties verricht” voldoet, en zodoende het verzoek om btw belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

BETALINGEN
Per kwartaal vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur met btw.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken - ROZ.

BIJZONDERHEDEN
- Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de eigenaar.
- Er is geen NEN2580 meetrapport aanwezig. Verhuurder, danwel Mens Makelaars aanvaarden geen aansprakelijkheid voor afwijkingen in de opgegeven maten cq. plattegrond. Huurder verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te controleren.

INTERESSE?
Als u na bezichtiging interesse heeft in dit pand dan kunt u ons een huurvoorstel doen toekomen. Dit voorstel dient te voldoen aan de volgende criteria:
- Omschrijving wie u bent en wat u doet.
- Huurprijs, ingangsdatum en contracttermijn.
- Aanvullende informatie, zoals uw website, Kvk nummer en kopie ID, is altijd welkom.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Overdracht

Huurprijs
€ 21.900,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
2021

Bedrijfshal

Oppervlakte
110m²
Vloerbelasting
1500
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, toilet

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein

Vraag meer informatie aan

Deel via social media