De Symfonie 9

Nieuw-Vennep

€ 20.000,- p/j

ALGEMENE INFORMATIE WINKELCENTRUM DE SYMFONIE
De Symfonie is een centraal gelegen winkelcentrum dat het hart van Nieuw-Vennep vormt. Het centrum voorziet in de dagelijkse boodschappen en heeft daarnaast een mooi aanbod van fashion retailers en services. Er zijn 52 winkels, waaronder 2 grote supermarkten Jumbo en Dirk van den Broek, 2 bakkers, een slager, groenteboer, visboer en een kaasboer. Ook is er een divers aanbod van landelijke winkelketens zoals Action, Hema, Blokker, Bruna, Van Vuuren Mode, Hunkemöller, Bonita en Nelson Schoenen.

LOCATIE
Nieuw-Vennep ligt in de gemeente Haarlemmermeer en heeft ongeveer 32.000 inwoners. Nieuw-Vennep groeit en mede door nieuwe woningbouw komen er ook in de directe omgeving van het winkelcentrum nog meer inwoners.

INFORMATIE OVER DE BESCHIKBARE WINKELUNIT
In deze representatieve winkelruimte was tot voor kort de SNS Bank gevestigd. Het object heeft een totaaloppervlakte van circa 106m². Van deze oppervlakte is er circa 96m² beschikbaar vanwege de aanwezigheid van een geldautomaat welke ook op deze plek zal blijven.

VOORZIENINGEN
De winkelunit wordt casco plus verhuurd. Onder het casco plus vallen de volgende zaken: pantry, toilet, meterkast, luchtbehandeling en kabelgoten boven het plafond. Desgewenst blijft het pand voorzien van systeemplafond, vloer en diverse vertrekken met airco, maar in overleg kunnen deze voorzieningen ook verwijderd worden.

PARKEREN
Parkeren is mogelijk in de onder het winkelcentrum gelegen parkeergarage met 450 parkeerplaatsen. Het 1e uur parkeren in deze garage is gratis.

BESTEMMING
Bestemming “Centrum”, zie voor details de bijlage Bestemmingsplan. Bron: Ruimtelijke Plannen. De huurder dient zelf zorg te dragen voor de benodigde vestigingsvergunning. Voor alle actuele bestemmingsplannen kijkt u op ruimtelijkeplannen.nl. Bij vragen hierover adviseren wij u contact op te nemen met de betreffende gemeente.

AANVAARDING
Oplevering en aanvaarding vindt plaats in onderling overleg met onze opdrachtgever en is op korte termijn mogelijk.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt 20.000,00 euro exclusief btw, servicekosten en promotiebijdrage per jaar. De servicekosten bedragen 24,00 euro per m² per jaar en de promotiebijdrage 7,80 euro per m² per jaar.

HUURTERMIJN
Vijf jaar en vijf optie jaren. Een afwijkende termijn is bespreekbaar.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumenten-prijsindex (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

OMZETBELASTING
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een btw belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe btw wetgevingsvoorstelling huurder niet aan het criterium “meer dan 90 procent btw belaste prestaties verricht” voldoet, en zodoende het verzoek om btw belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

BETALINGEN
Per maand of per kwartaal vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur met btw.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

BIJZONDERHEDEN
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de eigenaar.

INTERESSE?
Als u na bezichtiging interesse heeft in dit pand dan kunt u ons een huurvoorstel doen toekomen. Dit voorstel dient te voldoen aan de volgende criteria:
- Omschrijving wie u bent en wat u doet.
- Huurprijs, ingangsdatum en contract termijn, indien van toepassing.
- Eventueel aanvullende informatie zoals uw website, Kvk nummer en kopie ID zijn altijd welkom.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Overdracht

Huurprijs
€ 20.000,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
2003

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
106 m²
In units vanaf
96 m²
Verkoopvloer oppervlakte
96 m²
Welstandsklasse type
A1

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum

Vraag meer informatie aan

Deel via social media