De Symfonie 33

Nieuw-Vennep

€ 39.500,- p/j

ALGEMENE INFORMATIE WINKELCENTRUM DE SYMFONIE
De Symfonie is een centraal gelegen winkelcentrum dat het hart van Nieuw-Vennep vormt. Het centrum voorziet in de dagelijkse boodschappen en heeft daarnaast een mooi aanbod van fashion retailers en services. Er zijn 52 winkels, waaronder 2 grote supermarkten Jumbo en Dirk van den Broek, 2 bakkers, een slager, groenteboer, visboer en een kaasboer. Ook is er een divers aanbod van landelijke winkelketens zoals Action, Hema, Blokker, Bruna, Intertoys, Van Vuuren Mode, Hunkemöller, Bonita en Nelson Schoenen.

LOCATIE
Nieuw-Vennep ligt in de gemeente Haarlemmermeer en heeft ongeveer 32.000 inwoners. Nieuw-Vennep groeit en mede door nieuwe woningbouw komen er ook in de directe omgeving van het winkelcentrum nog meer inwoners.

INFORMATIE OVER DE BESCHIKBARE WINKELUNIT
De representatieve winkelruimte bevindt zich op de 1e verdieping van het winkelcentrum nabij Supermarkt Dirk, Scapino en Action. De bruto oppervlakte van de winkelunit is circa 324m².

VOORZIENINGEN
De winkelunit is voorzien van diverse voorzieningen, het geheel zal casco worden verhuurd met uitzondering van de pantry en het toilet, deze behoren toe aan het gehuurde. De verdere voorzieningen behoren niet tot het gehuurde en vervallen aan huurder. Het pand beschikt over energielabel A+++.

PARKEREN
Parkeren is mogelijk in de onder het winkelcentrum gelegen parkeergarage met 450 parkeerplaatsen. Het 1e uur parkeren in deze garage is gratis.

BESTEMMING
Bestemming “Centrum”, zie voor details de bijlage Bestemmingsplan. Bron: Ruimtelijke Plannen. Voor alle actuele bestemmingsplannen kijkt u op ruimtelijkeplannen.nl. Bij vragen hierover adviseren wij u contact op te nemen met de betreffende gemeente.

AANVAARDING
Oplevering en aanvaarding vindt plaats in onderling overleg met onze opdrachtgever.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 39.500,00 exclusief btw, servicekosten en promotiebijdrage per jaar.
De servicekosten bedragen € 30,00 exclusief btw per m² per jaar en de promotiekosten € 7,80 exclusief btw per m² per jaar.

HUURTERMIJN
Vijf jaar en vijf optie jaren. Een afwijkende termijn is bespreekbaar.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks CPI alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

OMZETBELASTING
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een btw belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe btw wetgevingsvoorstelling huurder niet aan het criterium “meer dan 90% btw belaste prestaties verricht” voldoet, en zodoende het verzoek om btw belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

BETALINGEN
Per kwartaal vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur met btw.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

INTERESSE?
Voor het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact met ons opnemen. Als u na bezichtiging interesse heeft in dit pand dan kunt u ons een huurvoorstel doen toekomen. Dit voorstel dient te voldoen aan de volgende criteria:
- Omschrijving wie u bent en wat u doet.
- Huurprijs, ingangsdatum en contracttermijn.
- Aanvullende informatie, zoals uw website en Kvk nummer, is altijd welkom.

BIJZONDERHEDEN
- Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de eigenaar.
- Mocht er door bemiddeling van Mens Bedrijfsmakelaardij B.V. voor dit object een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u als huurder ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.
- Als makelaar zijn wij verplicht om in het kader van de Wet ter voorkoming van Witwassen en Financiering Terrorisme (Wwft) een cliëntonderzoek uit te voeren.
- De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Overdracht

Huurprijs
€ 39.500,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
2003

Winkelruimte

Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Oppervlakte
324 m²
In units vanaf
324 m²
Verkoopvloer oppervlakte
308 m²
Verdiepingen
1
Frontbreedte
1600
Welstandsklasse type
A1

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum

Vraag meer informatie aan

Deel via social media