Blokhuis 65

Lisse

verhuurd

ALGEMENE INFORMATIE
Het betreft hier een representatieve winkelruimte aan het Blokhuis 65 te Lisse. Gunstig gelegen in het drukbezochte winkelcentrum Blokhuis in het centrum van Lisse. Gelegen op A1 locatie direct naast Albert Heijn en Hunkemöller. In de nabije omgeving vindt u naast de lokale speciaalzaken veel landelijk bekende grootwinkelbedrijven zoals Nelson, Ter Stal Familiemode, Blokker, Etos, Hema, C&A, Shoeby's, Lucardi, AKO, ICI Paris etc..

OPPERVLAKTEN
Circa 155m² BVO WINKELRUIMTE

* BVO = bruto-vloeroppervlakte.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Lisse, sectie: D, nummer: 7837-A103.

VOORZIENINGEN
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich bij oplevering bevindt. Verhuurd wordt uitsluitend het casco met uitzondering van de pantry en het toilet. Eventueel van vorige huurder overgenomen en/of verkregen installaties en/of interieurdelen maken geen deel uit van het gehuurde. Onderhoud, reparatie en/of vervanging hiervan is voor rekening en risico van huurder.

PARKEREN
Ruime gratis parkeergelegenheid in zowel de bovengelegen parkeergarage als op een groot parkeerterrein.

BESTEMMING
Bestemming gemengd, bron Ruimtelijke Plannen. Het object is geschikt voor detailhandel, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen en lichte horecabedrijven. Voor alle actuele bestemmingsplannen kijkt u op ruimtelijkeplannen.nl. Bij vragen hierover adviseren wij u contact op te nemen met de betreffende gemeente.

AANVAARDING
Oplevering en aanvaarding kan plaatsvinden per 1 november 2023, een en ander in onderling overleg met onze opdrachtgever.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 37.500,00 exclusief btw en servicekosten per jaar. De servicekosten bedragen € 150,00 exclusief btw per maand.
De servicekosten betreft de bijdrage met betrekking tot levering van zaken en onderhoud van installaties in de gemeenschappelijk ruimten.

HUURTERMIJN
Vijf jaar en vijf verlengingsjaren.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks CPI alle huishoudens 2015 = 100, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek - CBS.

OMZETBELASTING
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een btw belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe btw wetgevingsvoorstelling huurder niet aan het criterium “meer dan 90 procent btw belaste prestaties verricht” voldoet, en zodoende het verzoek om btw belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

BETALINGEN
Per maand vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur en servicekosten inclusief btw.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken - ROZ.

BIJZONDERHEDEN
- Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de eigenaar.
- Er is geen NEN2580 meetrapport aanwezig. Verhuurder, danwel Mens Makelaars aanvaarden geen aansprakelijkheid voor afwijkingen in de opgegeven maten cq. plattegrond. Huurder verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te controleren.

INTERESSE?
Als u na bezichtiging interesse heeft in dit pand dan kunt u ons een huurvoorstel doen toekomen. Dit voorstel dient te voldoen aan de volgende criteria:
- Omschrijving wie u bent en wat u doet.
- Huurprijs, ingangsdatum en contracttermijn.
- Eventueel aanvullende informatie zoals uw website, Kvk nummer en kopie ID is altijd welkom.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
1998

Winkelruimte

Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Oppervlakte
155 m²
In units vanaf
155 m²
Verkoopvloer oppervlakte
155 m²
Verdiepingen
1
Frontbreedte
750
Horeca toegestaan
Ja
Welstandsklasse type
A1

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum