Adelborst van Leeuwenlaan 5a

Sassenheim

verhuurd

ALGEMENE INFORMATIE
Het betreft hier een bedrijfsobject met kantoorruimte staande en gelegen aan de Adelborst van Leeuwenlaan 5A te Sassenheim. Gunstig gelegen nabij de uitvalsweg richting de rijksweg A44 met verbinding naar Amsterdam-Schiphol-Leiden-Wassenaar en het centrum van Sassenheim.

OPPERVLAKTEN
Circa 292m² BEDRIJFSRUIMTE begane grond
Circa 150m² BEDRIJFSRUIMTE entresol
Circa 100m² KANTOORRUIMTE 1e verdieping

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente Sassenheim, sectie A, nummer 7884 gedeeltelijk.

VOORZIENINGEN
De bedrijfsruimte op de begane grond is voorzien van een handmatige overheaddeur, verlichting, heater en elektra. De ruimte op de entresol beschikt over elektra en verlichting. De kantoorruimte heeft een systeemplafond met verlichting, pantry en toilet.

PARKEREN
Er is parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig.

BESTEMMING
Bestemming bedrijf tot en met categorie 1, zie bijlage bestemmingsplan. Bron: Ruimtelijke Plannen. Voor alle actuele bestemmingsplannen kijkt u op ruimtelijkeplannen.nl. Bij vragen hierover adviseren wij u contact op te nemen met de betreffende gemeente.

AANVAARDING
Oplevering en aanvaarding kan in onderling overleg met onze opdrachtgever plaatsvinden per 1 januari 2023.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt 27.500,00 euro exclusief btw per jaar.

De voorzieningen voor gas, water en elektriciteit zijn niet inbegrepen in de huurprijs. De elektriciteit zal door verhuurder doorbelast worden via het daadwerkelijk verbruik op de tussenmeter. Aansluiting van gas en water dient door huurder zelf geregeld te worden.

HUURTERMIJN
Vijf jaar en vijf optie jaren. Een afwijkende termijn is bespreekbaar.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks CPI alle huishoudens 2015 = 100, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek - CBS.

OMZETBELASTING
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een btw belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe btw wetgevingsvoorstelling huurder niet aan het criterium “meer dan 90 procent btw belaste prestaties verricht” voldoet, en zodoende het verzoek om btw belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

BETALINGEN
Per maand vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur met btw.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken - ROZ.

BIJZONDERHEDEN
- Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de eigenaar.
- Er is geen NEN2580 meetrapport aanwezig. Verhuurder, danwel Mens Makelaars aanvaarden geen aansprakelijkheid voor afwijkingen in de opgegeven maten cq. plattegrond. Huurder verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te controleren.

INTERESSE?
Als u na bezichtiging interesse heeft in dit pand dan kunt u ons een huurvoorstel doen toekomen. Dit voorstel dient te voldoen aan de volgende criteria:
- Omschrijving wie u bent en wat u doet.
- Huurprijs, ingangsdatum en contracttermijn.
- Aanvullende informatie, zoals uw website, Kvk nummer en kopie ID, is altijd welkom.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
per datum

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
1955

Bedrijfshal

Oppervlakte
442m²
Voorzieningen
Overheaddeuren, heater, toilet, pantry

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein