2e Poellaan 14

Lisse

€ 39.500,- p/j

ALGEMENE INFORMATIE
Aan de 2e Poellaan 14 te Lisse bieden wij te huur aan een bedrijfsobject bestaande uit een bedrijfshal, kantoorruimte begane grond en een kantoor-/kantine-/archiefruimte op de verdieping. Dit object is zeer gunstig gelegen op bedrijventerrein Mallegatspoort tussen Lisse en Sassenheim. Nabij de N208 met een goede verbinding naar de rijkswegen A4 en A44.

OPPERVLAKTEN
Circa 268m² BEDRIJFSRUIMTE begane grond.
Circa 52m² KANTOORRUIMTE begane grond.
Circa 72m² KANTOOR-/KANTINE-/ARCHIEFRUIMTE 1e verdieping.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Lisse, sectie: B, nummer: 3562.

VOORZIENINGEN
De begane grond bestaat uit een representatieve kantoorruimte, bedrijfsruimte, pantry en toiletten. De verdieping is ingedeeld in een drietal ruimtes, waaronder een kantoorruimte, en complete kantine met keuken en een archief/technische ruimte. Het object is voorzien van vloerverwarming, systeemplafonds met LED-verlichting, airco, elektrisch bedienbare overheaddeur, een loopdeur, krachtstroom (3 x 80A), alarm en toiletten. De keuken op de verdieping is voorzien van een vaatwasmachine, oven en koelkast. Het terrein voor het pand is afgesloten middels een gezamenlijk hekwerk, welke elektrisch bedienbaar is.

PARKEREN
Bij het pand horen 4 eigen parkeerplaatsen.

BESTEMMING
Bestemming bedrijf tot en met categorie 3.1, bron: Ruimtelijke Plannen. Voor alle actuele bestemmingsplannen kijkt u op ruimtelijkeplannen.nl. Bij vragen hierover adviseren wij u contact op te nemen met de betreffende gemeente.

AANVAARDING
Oplevering en aanvaarding vindt plaats in onderling overleg met onze opdrachtgever.

HUURPRIJS EN SERVICEKOSTEN
De huurprijs bedraagt € 39.500,00 per jaar exclusief btw en exclusief servicekosten. Een nader te bepalen bedrag aan servicekosten zal worden doorbelast aan de huurder en bestaat uit de volgende zaken: gevelreiniging, glasbewassing, onderhoud CV-ketel, onderhoud elektrisch bedienbare overheaddeur.

HUURTERMIJN
Vijf jaar en vijf optie jaren. Een afwijkende termijn is bespreekbaar.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks CPI alle huishoudens 2015 = 100, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek - CBS.

OMZETBELASTING
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een btw belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe btw wetgevingsvoorstelling huurder niet aan het criterium “meer dan 90 procent btw belaste prestaties verricht” voldoet, en zodoende het verzoek om btw belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

BETALINGEN
Per kwartaal vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur met btw.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken - ROZ.

BIJZONDERHEDEN
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de eigenaar.

INTERESSE?
Voor het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact met ons opnemen. Als u na bezichtiging interesse heeft in dit pand dan kunt u ons een huurvoorstel doen toekomen. Dit voorstel dient te voldoen aan de volgende criteria:
- Omschrijving wie u bent en wat u doet.
- Huurprijs, ingangsdatum en contracttermijn.
- Aanvullende informatie, zoals uw website en Kvk nummer, is altijd welkom.

BIJZONDERHEDEN
- Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de eigenaar.
- Er is geen NEN2580 meetrapport aanwezig. Verhuurder, danwel Mens Makelaars aanvaarden geen aansprakelijkheid voor afwijkingen in de opgegeven maten cq. plattegrond. Huurder verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te controleren.
- Mocht er door bemiddeling van Mens Bedrijfsmakelaardij B.V. voor dit object een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u als huurder danwel koper ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.
- Als makelaar zijn wij verplicht om in het kader van de Wet ter voorkoming van Witwassen en Financiering Terrorisme (Wwft) een cliëntonderzoek uit te voeren.
- De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Overdracht

Huurprijs
€ 39.500,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
2019

Bedrijfshal

Oppervlakte
268 m²
Luchtbehandelingen
Airco
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry

Kantoorruimte

Oppervlakte
124 m²
Luchtbehandelingen
Airco
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
Verdiepingen
2

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein

Vraag meer informatie aan

Deel via social media