1e Poellaan 26

Lisse

€ 10.200,- p/j

ALGEMENE INFORMATIE
Het betreft hier een kantoor met opslagruimte, alsmede eventueel gebruik van de receptiebalie in het representatieve Businesscentre Matenesse aan de 1e Poellaan 26 te Lisse.

LOCATIE
Gelegen op een uitstekend bereikbare locatie aan de rand van een bedrijventerrein nabij het centrum van Lisse en de uitvalswegen N208 en N207 welke aansluiten op de A44/A4.

OPPERVLAKTEN
Kantoorunit 3: circa 34m² begane grond.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente Lisse, sectie B, nummer 2836 gedeeltelijk.

VOORZIENINGEN
De unit is voorzien van systeemplafonds, verlichtingsarmaturen, verwarming en airco.

PARKEREN
Het object beschikt over enkele parkeerplaatsen voor het pand. Het aantal beschikbare parkeerplaatsen wordt in overleg met de opdrachtgever nader bepaalt.

BESTEMMING
Bestemming bedrijventerrein met functieaanduiding Kantoor, zie bijlage bestemmingsplan. Bron: Ruimtelijke Plannen. De huurder dient zelf zorg te dragen voor de benodigde vestigingsvergunning. Voor alle actuele bestemmingsplannen kijkt u op ruimtelijkeplannen.nl. Bij vragen hierover adviseren wij u contact op te nemen met de betreffende gemeente.

AANVAARDING
Oplevering en aanvaarding vindt plaats in onderling overleg met onze opdrachtgever.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt 10.200,00 euro exclusief btw per jaar. Inbegrepen in de huurprijs zijn het verbruik van gas, water, elektra, gebruik internet, kosten schoonmaak inclusief afvalverwerking, meubilair, koffie-/theefaciliteiten en aansluiting alarminstallatie. Deze huurprijs is exclusief balieruimte. Eventueel is de balieruimte bij te huren voor 250,00 euro exclusief btw per maand.

HUURTERMIJN
Vijf jaar en vijf optie jaren. Een afwijkende termijn is bespreekbaar.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumenten-prijsindex (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

OMZETBELASTING
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een btw belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe btw wetgevingsvoorstelling huurder niet aan het criterium “meer dan 90 procent btw belaste prestaties verricht” voldoet, en zodoende het verzoek om btw belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

BETALINGEN
Per maand vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur met btw.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

BIJZONDERHEDEN
- Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de eigenaar.
- Er is geen NEN2580 meetrapport aanwezig. Verhuurder, danwel Mens Makelaars aanvaarden geen aansprakelijkheid voor afwijkingen in de opgegeven maten cq. plattegrond. Huurder verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te controleren.

INTERESSE?
Als u na bezichtiging interesse heeft in dit pand dan kunt u ons een huurvoorstel doen toekomen. Dit voorstel dient te voldoen aan de volgende criteria:
- Omschrijving wie u bent en wat u doet.
- Huurprijs, ingangsdatum en contract termijn, indien van toepassing.
- Eventueel aanvullende informatie zoals uw website, Kvk nummer en kopie ID zijn altijd welkom.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Overdracht

Huurprijs
€ 10.200,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwjaar
1985

Kantoorruimte

Oppervlakte
34 m²
In units vanaf
34 m²
Indicatie turnkey
Ja
Luchtbehandelingen
Airco
Verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Verzamelgebouw
Ja

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein

Vraag meer informatie aan

Deel via social media