Woonhaven Elka

Lisse

€ 525.000,- tot € 915.000,-

Woonhaven Elka
Woonhaven Elka een unieke plek om te wonen

Op het voormalige terrein van de Elka Kistenfabriek in Lisse wordt door Adriaan van Erk Ontwikkeling een woongebied met 40 woningen ontwikkeld en gerealiseerd. In Woonhaven Elka geniet u van de rust, de natuur en het heerlijke buitenleven. Het centrum van Lisse is op loopafstand, en ook strand, zee, prachtige duinen en bossen zijn binnen handbereik. In een mum van tijd bent u bij de winkels, scholen en faciliteiten van Lisse, Sassenheim, Voorhout en Noordwijk. Kortom, heerlijk vrij wonen aan het water met het comfort van het dorpscentrum van Lisse dichtbij, in het huis van uw dromen.

Woonhaven Elka bestaat uit 14 grondgebonden waterwoningen van drie bouwlagen met elk een ligplaats voor een sloep. De woonoppervlakte bedraagt ca. 168m2. Type Waterlelie wordt uitgevoerd met woonkamer/keuken grenzend aan het terras, waardoor het water altijd dichtbij is. Hier heeft u alle ruimte voor een extra kamer met prachtig uitzicht.

Daarnaast bestaat het plan uit een appartementencomplex met zeven woonlagen met in totaal 26 appartementen, waarvan 2 riante penthouses. De begane grond van dit complex is gereserveerd voor de entree, 26 bergingen en een bovengrondse stallingsgarage met 12 parkeerplaatsen. De woonoppervlakte varieert van ca. 120m2 tot 185m2. Elk appartement beschikt over een eigen ligplaats in de "haven". Via de privé landtong is de steiger met 22 ligplaatsen te bereiken. De vier meest luxe appartementen beschikken over een ligplaats grenzend aan het appartementengebouw. De haven sluit aan op het waterrijke landschap van de omgeving. Het appartementencomplex zal niet worden aangesloten op het gasnet.

Woning Waterlelie B2/B2s

Woning Waterlelie B1

Appartement Watermunt-Type D/Ds

Appartement Anemoon-Type E/Es

Appartement Lisdodde-Type C/Cs

Vraag meer informatie aan