house

Omschrijving

Voorhout is gelegen in Zuid-Holland. Samen met Sassenheim en Warmond vormt Voorhout de gemeente Teylingen. Een gemeente waar het goed werken, wonen en recreëren is. Een levendige en veelzijdige gemeente die ligt in het midden van de Bollenstreek, aan de Kagerplassen en vlakbij strand en duinen. Voorhout heeft een gezellig dorps karakter en ook wat betreft openbaar vervoer en uitvalswegen heeft Voorhout uitstekende voorzieningen. Kortom, een geweldige omgeving om in te wonen!

Aan de rand van Voorhout wordt Plan Engelse Tuin gerealiseerd, De locatie bevindt zicht op het voormalig agrarisch bedrijventerrein van bollenkweker Colijn. Het plangebied heeft een oppervlakte van circa 5 hectare en wordt globaal begrensd door de Jacoba van Beierenweg, de Teylingerdreef en de Engelselaan. de monumentale bollenschuur van Colijn kenmerkt het plan met zijn indrukwekkende architectuur. Plan Engelse Tuin is een kleinschalig opgezet woongebied met circa 180 woningen.

Door haar ligging aan de Engelselaan en de groene accenten die in het plan zijn verwerkt, heeft het plan de passende naam Engelse Tuin gekregen. Plan Engelse Tuin is ruim opgezet met veel ruimte voor groen en water. De sfeer van Engelse tuindorpen met zijn groene (voor)tuinen, ‘ambachtelijke’ architectuur, waterrijke lanen, groene pleinen en hofjes zijn de basis geweest voor de ontwikkelingen van dit plan. Als toekomstige bewoner kunt u optimaal genieten van de verschillende groene plekken en pleinen. Door het gedifferentieerde woningaanbod biedt Engelse tuin een plak waar iedereen zich thuis kan voelen. De groene detaillering met beukenhagen, boomgroepen, natuurvriendelijke oevers, statige laanbeplanting en een kleinschalig padensysteem geeft het plan een intiem en informeel karakter.

Fase 4 en 5 bestaat uit:

10 twee-onder-één-kap woningen type Winsdor (D) - bouwnummers 47 t/m 50, 52 t/m 55 (fase 5) en 75 t/m 76 (fase 4). De woning met bouwnummer 55 is nog beschikbaar.

3 drie-onder-één-kap woningen type Oxford (C) - bouwnummers 77 t/m 79 (fase 4) - Verkocht.

2 bouwkavels - bouwnummers 51 en 74 (fase 4 en 5). Verkocht.

De brochure en de prijslijst voor wat betreft fase 4 en 5 zijn verkrijgbaar bij Mens Makelaars.

Fase 6 (Laatste fase):

9 rijwoningen type Dorset - bouwnummers 88 t/m 96 (Verkocht).

6 drie-onder-een-kapwoningen type Oxford - bouwnummers 82 t/m 87 (Verkocht).

2 twee-onder-een-kapwoningen type Windsor - bouwnummers 80 en 81 (Verkocht)

Deze woningen van fase 4, 5 en 6 worden gesitueerd aan de rand van dit plan. Net zoals de woningen van de voorgaande fasen, worden ook deze woningen uitgevoerd met een warme rood/oranje steen. De woning zal compleet aan u worden aangeboden. Zo zal de keuken en de badkamer gebruiksklaar worden opgeleverd. Uiteraard met de mogelijkheid om uw keuken en/of badkamer naar uw eigen smaak te ontwerpen. Ook kunt u er voor kiezen om al tijdens de bouw verschillende aanpassingen te laten uitvoeren. Hierbij kunt u denken aan het plaatsen van een dakkapel aan de voor- en/of achterzijde en/of het uitbouwen van de woonkamer aan de achterzijde. Zo kunt u uw woning laten voldoen aan uw eigen wensen.

Financieel Comfort – onafhankelijke financiële adviseurs
Financieel Comfort verzorgt voor plan Engelse Tuin een vrijblijvend financieel advies met betrekking tot het aangaan van een hypotheek. Meer informatie kunt u vinden op de website van financieel comfort.

Ontwikkelaar en aannemer van het project, Adriaan van Erk Bouw BV uit Bergambacht is in bezit van het kwaliteitskeurmerk Klantgericht Bouwen en is door de Stichting Klantgericht Bouwen in 2016 voor de vijfde keer uitgeroepen tot Beste Bouwer.

+ Lees de volledige omschrijving

Drie-onder-een-kap tussenwoning Oxford

€ 349.000,- tot €359.000,-

Bouwkavel

€ 320.000,-