Don Bosco Lisse - 12 vrije kavels € 400.000,- tot € 700.000,- v.o.n.

Lisse

house
house

Omschrijving

Don Bosco Lisse - Een unieke plek om te wonen

Heerlijk vrij en ontspannen wonen aan het water in de statige villawijk Van Rijckevorsel. Deze belofte mogen wij u doen met de komst van plan Don Bosco te Lisse. Het ruim opgezette plan omvat twaalf unieke vrije kavels.

Aan de noord- en westzijde vormen de Laan van Rijckevorsel en de Don Boscostraat de begrenzing van het plangebied. Het gebied zal straks getransformeerd zijn tot een exclusieve villawijk, met een gemiddelde kaveloppervlakte van circa 700m2 exclusief water. Daarop zijn uitsluitend vrijstaande woningen toegestaan. Op deze kavels kunt u het huis van uw dromen laten bouwen, door een aannemer naar eigen wens.

U ontwikkelt uw vrijstaande woning geheel naar eigen smaak en inzicht. Het wijzigingsplan zorgt nauwelijks voor beperkingen. In het hart van plan Don Bosco wordt een waterpartij gerealiseerd die in verbinding staat met de Rijnsloot en de Greveling.

De toekomstige bewoners hebben door de aanwezigheid van water de mogelijkheid om aan de achterzijde van hun terrein een aanlegsteiger/vlonder te realiseren ten behoeve van een klein pleziervaartuig.

In Don Bosco geniet u van de rust, de natuur en het heerlijke buitenleven. Het centrum van Lisse is op loopafstand, en ook strand, zee, prachtige duinen en bossen zijn binnen handbereik. In mum van tijd bent u bij de winkels, scholen en faciliteiten van Lisse, Sassenheim, Voorhout en Noordwijkerhout.

Kortom, heerlijk vrij wonen aan het water met het comfort van het dorpscentrum van Lisse dichtbij, in het huis van uw dromen.

+ Lees de volledige omschrijving