De Symfonie 77 - verhuurd

Nieuw-Vennep

house

Omschrijving

ALGEMENE INFORMATIE WINKELCENTRUM DE SYMFONIE
De Symfonie is een centraal gelegen winkelcentrum dat het hart van Nieuw-Vennep vormt. Het centrum voorziet in de dagelijkse boodschappen en heeft daarnaast een mooi aanbod van fashion retailers en services. Er zijn 52 winkels, waaronder 2 grote supermarkten Jumbo en Dirk van den Broek, 2 bakkers, een slager, groenteboer, visboer en een kaasboer. Ook is er een divers aanbod van landelijke winkelketens zoals Action, Hema, Blokker, Bruna, Intertoys, Van Vuuren Mode, Hunkemöller, Leemans Schoenen en Nelson Schoenen.

LOCATIE
Nieuw-Vennep ligt in de gemeente Haarlemmermeer en heeft ongeveer 32.000 inwoners. Nieuw-Vennep groeit en mede door nieuwe woningbouw komen er ook in de directe omgeving van het winkelcentrum nog meer inwoners.

INFORMATIE OVER DE BESCHIKBARE WINKELUNIT
De representatieve winkelunit bevindt zich op een zeer goede locatie in De Symfonie op nummer 77 tussen Nelson Schoenen en Stone Casual Store. De oppervlakte van de winkelunit bedraagt circa 124m2.

VOORZIENINGEN
De winkelruimte is voorzien van: systeemplafonds, verlichtingsarmaturen, climate control, pantry en toilet.

Het geheel zal casco verhuurd worden met uitzondering van de pantry en het toilet, deze behoren tot het gehuurde. De verdere voorzieningen behoren niet tot het gehuurde en vervallen aan huurder.

PARKEREN
Parkeren is mogelijk in de onder het winkelcentrum gelegen parkeergarage met 450 parkeerplaatsen. Het 1e uur parkeren in deze garage is gratis, in de toekomst wordt dit 2 uur. Het tarief daarna bedraagt € 0,50 per half uur.

BESTEMMING
Bestemming “Centrum”, zie voor details de bijlage Bestemmingsplan.

AANVAARDING
Oplevering geschiedt in onderling overleg met de opdrachtgever en is op korte termijn mogelijk.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 24.000,00 exclusief btw per jaar.

De servicekosten bedragen € 24,00 exclusief btw per m2 per jaar en de promotiebijdrage € 7,80 exclusief btw per m2 per jaar.

HUURTERMIJN
Vijf jaar en vijf optie jaren. Een afwijkende termijn is bespreekbaar.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijs-index (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

OMZETBELASTING
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een btw belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe btw wetgevingsvoorstelling huurder niet aan het criterium “meer dan 90% btw belaste prestaties verricht” voldoet, en zodoende het verzoek om btw belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

BETALINGEN
Per kwartaal vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur met btw.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

BIJZONDERHEDEN
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de eigenaar.

VOOR NADERE INFORMATIE
Voor nadere informatie en/of bezichtiging:
Mens Makelaars B.V.
Heereweg 326
2161 BV LISSE
Tel. (0252) 41 91 35

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Huurprijs€ verhuurd,- p/j
Statusverhuurd
Aanvaardingin overleg
Bouw
Hoofdbestemmingwinkelruimte
Bouwvormbestaande bouw
Bouwperiode2001-2010
Statusverhuurd
Oppervlakten en inhoud
Winkelruimte124 m²
Indeling
Aantal bouwlagen (winkel)1

Foto's

house

Locatie

Reageer of stel een vraag