Vennestraat 56B - verhuurd

Lisse

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Omschrijving

ALGEMENE INFORMATIE / LOCATIE
Aan de Vennestraat 56B te Lisse ligt deze uitstekend bereikbare en hoogwaardig afgewerkte bedrijfsunit met kantoorruimte. De bedrijfsruimte is gelegen aan de rand van Lisse op het kleinschalige bedrijvenpark Trade Park Vennestraat tussen de Heereweg en de Vennestraat. Het geheel is goed bereikbaar met een gunstige ligging ten aanzien van de uitvalswegen N207, N208 en de A44 en A4.

OPPERVLAKTEN
Circa 40m2 BEDRIJFSRUIMTE begane grond
Circa 37m2 KANTOORRUIMTE 1e verdieping (afgebouwd als kantoor)

Het is tevens mogelijk om deze bedrijfsunit in combinatie met de aan de achterzijde grenzende unit aan de Vennestraat 54U te huren. De oppervlakten van deze unit zijn gelijk aan die van 56B, de ruimte op de 1e verdieping van 54U bevindt zich in casco staat.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente : Lisse
Sectie : B
Nummer : 3552-A24

VOORZIENINGEN
De bedrijfsruimte is voorzien van: heater, verlichtingsarmaturen, toilet, krachtstroom, en elektrisch bedienbare overheaddeuren. De vloerbelasting begane grond bedraagt 1.500 kg/m2. De kantoorruimte is voorzien van systeemplafonds, verlichtingsarmaturen, elektrische verwarming middels radiatoren, pantry en een laminaatvloer. Tevens is het pand voorzien van glasvezelaansluiting, alarminstallatie en zonnepanelen (9000 KwH).

PARKEREN
Er zijn 2 eigen parkeerplaatsen. Op de kopzijde van het bedrijfsverzamelpand bevinden zich parkeerplaatsen voor bezoekers van het complex.

BESTEMMING
Bestemming bedrijven tot en met categorie 3.2 van de staat van bedrijfsactiviteiten, bron: Ruimtelijke Plannen. Voor alle actuele bestemmingsplannen kijkt u op ruimtelijkeplannen.nl. Bij vragen hierover adviseren wij u contact op te nemen met de betreffende gemeente.

AANVAARDING
Oplevering en aanvaarding kan geschieden op korte termijn.

HUURPRIJS
De huurprijs voor het geheel bedraagt 9.450,00 euro exclusief btw per jaar.

Bij huur van de combinatie Vennestraat 56B/Vennestraat 54U is een huurprijs van 14.950,00 euro exclusief btw per jaar van toepassing.

HUURTERMIJN
Vijf jaar en vijf optie jaren. Een afwijkende termijn is bespreekbaar.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijs-index reeks CPI alle huishoudens 2015 = 100, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek-CBS.

OMZETBELASTING
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een btw belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe btw wetgevingsvoorstelling huurder niet aan het criterium “meer dan 90 procent btw belaste prestaties verricht” voldoet, en zodoende het verzoek om btw belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

BETALINGEN
Per kwartaal vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur met btw.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

BIJZONDERHEDEN
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de eigenaar.

INTERESSE?
Als u na bezichtiging interesse heeft in dit pand dan kunt u ons een huurvoorstel doen toekomen. Dit voorstel dient te voldoen aan de volgende criteria:
- Omschrijving wie u bent en wat u doet.
- Huurprijs, ingangsdatum en contract termijn, indien van toepassing.
- Eventueel aanvullende informatie zoals uw website, Kvk nummer en kopie ID zijn altijd welkom.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Huurprijs€ verhuurd,- p/j
Statusverhuurd
Aanvaardingin overleg
Bouw
Hoofdbestemmingbedrijfsruimte
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2018
Statusverhuurd
Oppervlakten en inhoud
Bedrijfshal40 m²
Kantoorruimte37 m²
Indeling
Aantal bouwlagen (kantoor)1

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Reageer of stel een vraag