Hoofdstraat 18 - Vraagprijs € 375.000,-

Hillegom

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Omschrijving

ALGEMEEN
Het object aan de Hoofdstraat 18 ligt op een prachtige zichtlocatie in het centrumgebied van Hillegom. Het object is opgeleverd in 1977 en is tot voor kort in gebruik geweest als bankgebouw met baliefunctie, ondersteunende kantoorruimte en aangrenzende tuin. De totale vloeroppervlakte van het appartementsrecht bedraagt circa 268 m² en bevindt zich in zijn geheel op de begane grond.

Het gebouw vormt één van de appartementsrechten die zijn ondergebracht in een actieve Vereniging van Eigenaars. De overige appartementsrechten betreffen de bovengelegen woningen/kantoren met zelfstandige opgang en bergruimten.

Hillegom telt ruim 22.000 inwoners. De gemeente vormt de plek waar de Bollenstreek medio negentiende eeuw zijn oorsprong vond. Het strand en diverse andere natuur- en recreatiegebieden liggen in de directe nabijheid. Het centrumgebied kenmerkt zich door een ruim aanbod winkels en restaurants.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Het object ligt aan de rand van het centrumgebied van Hillegom. Het centrumgebied is een levendig en multifunctioneel gebied met een ruime diversiteit aan woningen en voorzieningen, waaronder supermarkten, winkels en horeca. In de directe omgeving van het object is ruime parkeergelegenheid aanwezig.

Het object ligt op op circa 10 autominuten van knooppunt Burgerveen (A4-A44), waardoor een goede ontsluiting richting Hoofddorp, Schiphol en Amsterdam aan de noordzijde en Leiden, Den Haag en Rotterdam aan de zuidzijde gewaarborgd is. Vanaf de achter het object gelegen bushalte is er een verbinding tussen Leiden Centraal Station en Nieuw-Vennep.

OPPERVLAKTE
Begane grond - circa 268 m²

Genoemd metrage betreft het VVO metrage o.b.v. inschatting verkoper. Het metrage is niet vastgesteld conform NEN2580.

OBJECTINFORMATIE
Bouwjaar - 1977
Energielabel - A

KADASTRALE GEGEVENS
Kadastraal adres: Hoofdstraat 18, 2181 ED Hillegom
Gemeente: Hillegom
Sectie en nummer: A 7476
Appartementsrecht: A1
Eigendom: Eigen grond

BESTEMMING
Het bestemmingsplan ‘Centrum’, vastgesteld op 23 januari 2014, is van toepassing op het object. De enkelbestemming is ‘Centrum - 2’. De dubbelbestemming is ‘Waarde – Archeologie 1’. Voor het vigerende bestemmingsplan en de specifieke gebruiksregels verwijzen wij u naar de website ruimtelijkeplannen[.]nl.

Overige bijzonderheden:
- Het betreft een beschermd dorpsgezicht;
- Overige bijzonderheden ten aanzien van de bestemming van het object in de dataroom opgenomen splitsingsakte.

ZAKELIJKE LASTEN (2020)
- OZB (eigenaar/gebruiker): EUR 632,98/EUR 383,04
- BIZ-Heffing Centrum: EUR 289,50 (2019)
- Rioolheffing (gebruiker): EUR 456,25
- Watersysteemheffing: EUR 67,51 (2019)
- Zuiveringsheffing: EUR 183,90
- Bijdrage VvE: EUR 2.304,- (2019)

VRAAGPRIJS
EUR 375.000,- k.k.

VERKOOPPROCES
Het object wordt verkocht middels een openbare verkoop. Bij de verkoop wordt een marketingperiode in acht genomen tot vrijdag 2 oktober 2020, 12.00 uur. Uw bieding dient uiterlijk op vrijdag 2 oktober 2020 om 12.00 uur te zijn ingediend en ontvangen. Voor het exacte verkoopproces wordt u naar het IM verwezen.

LEVERING
De levering kan spoedig plaatsvinden. Het object wordt opgeleverd in de huidige staat en binnen de huidige publiekrechtelijke en privaatrechtelijke bestemming. De akte van levering zal gepasseerd worden ten overstaan van een notaris verbonden aan Dentons Boekel N.V.

OMZETBELASTING
Niet van toepassing.

DATAROOM
In de digitale dataroom zijn alle beschikbare rapportages opgenomen. Op verzoek kunt u toegang krijgen tot deze dataroom conform de in het IM opgenomen procedure en genoemd e-mailadres.

BEZICHTIGINGEN
Wij stellen u graag in de gelegenheid het object te bezichtigen. Hiertoe zijn twee centrale bezichtigingsmomenten ingepland. Data en tijdstippen zijn opgenomen in het IM. Deze is op te vragen via onze kantoren. Graag vragen wij u per e-mail aan te melden via één van de in het IM genoemde e-mailadressen.

+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs€ 375.000,- k.k.
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg
Bouw
Hoofdbestemmingkantoorruimte
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1977
Bouwperiode1971-1980
Statusbeschikbaar
Oppervlakten en inhoud
Horeca268 m²
Kantoorruimte268 m²
Winkelruimte268 m²
Indeling
Aantal bouwlagen (kantoor)1
Aantal bouwlagen (winkel)1

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Reageer of stel een vraag