Rijksstraatweg 47 - prijs op aanvraag

Sassenheim

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Omschrijving

ALGEMENE INFORMATIE
Het betreft hier een zeer representatieve en hoogwaardige vrijstaande bedrijfs-/kantoorvilla gelegen aan de Rijksstraatweg 47 te Sassenheim met ruimschoots parkeren op eigen terrein. Het terrein is omheind met een hek wat de exclusiviteit van het pand verhoogd. Door een hoogwaardige afwerking met natuursteen in zowel het interieur als het exterieur kent het pand een sjieke uitstraling. Het pand is dan ook geschikt voor iedereen die een hoogwaardige kantoorruimte zoekt.

LOCATIE
Zeer gunstig gelegen op bedrijventerrein Sassenheim-Zuid nabij de op- en afrit van de rijksweg A44 (Schiphol-Den Haag) en NS station Sassenheim. In de nabijheid is een bushalte gelegen voor een frequente busverbinding naar Leiden. Daarnaast ligt in de nabijheid van het pand eveneens het treinstation van Sassenheim met een directe verbinding naar onder andere Schiphol en Leiden. Op fietsafstand liggen de dorpskernen van Voorhout en Sassenheim met al haar gezellige horecagelegenheden en winkels. Het Van der Valk hotel is eveneens in de nabijheid. Op het bedrijventerrein zijn onder andere Dirk van den Broek, Akzo, Menken en PostNL gevestigd.

OPPERVLAKTEN
Circa 192m² verdiepte en goed beveiligde kantoorruimte met veel raampartijen. De ruimte is hoogwaardig afgewerkt en is o.a. geschikt voor alarmcentrales, maar natuurlijk ook als kantoorruimte.

Circa 190m² op de begane grond, deze ruimte is thans ingedeeld in verschillende kantoorvertrekken. Door de constructie is een kantoortuin ook eenvoudig te realiseren.

Deelverhuur per verdieping is mogelijk.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente : Sassenheim
Sectie : B
Nummer : 3620

VOORZIENINGEN
Gelegen op 1.170m² eigen grond, het terrein is afgesloten door een elektrisch bedienbaar hek.
Het object is onder andere voorzien van:
• Liftinstallatie.
• Systeemplafonds.
• Verlichtingsarmaturen.
• Verwarming.
• Airconditioning (niet in alle vertrekken).
• Beveiligingsinstallatie.
• Hoogwaardige glasvezelaansluitingen.
• Noodstroomvoorziening.
• Diverse toiletten.
• Diverse pantry’s voorzien van alle gemakken waaronder een vaatwasmachine en magnetron.
• Energielabel A.
• Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.
• Fietsenstalling.
• Klimaatsysteem per verdieping en kamer in te regelen.
• Fraai afgewerkte natuurstenen trappen.
• Hoogwaardig aangeklede tuin.
• Diverse mogelijkheden voor reclame.

BESTEMMING
Het huidige bestemmingsplan geeft aan een bestemming bedrijven tot en met categorie 3.1. Er is echter een overgangsregeling van toepassing waardoor gebruik als zelfstandig kantoor toegestaan is. Bron: Ruimtelijke Plannen. De huurder dient zelf zorg te dragen voor de benodigde vestigingsvergunning. Voor alle actuele bestemmingsplannen kijkt u op ruimtelijkeplannen.nl. Bij vragen hierover adviseren wij u contact op te nemen met de betreffende gemeente.

AANVAARDING
Oplevering en aanvaarding vindt plaats in onderling overleg met onze opdrachtgever.

HUURPRIJS
De huurprijs voor de verdiepte kantoorruimte bedraagt 100,00 euro exclusief btw en servicekosten per m² per jaar. Voor de kantoorruimte begane grond bedraagt de huurprijs 125,00 euro exclusief btw en servicekosten per m² per jaar. Parkeerplaatsen zijn te huur tegen een tarief van 500,00 euro exclusief btw per parkeerplaats per jaar.

SERVICEKOSTEN
Het voorschot servicekosten bedraagt 19,00 euro exclusief btw per m² per jaar. De volgende zaken zijn hierin inbegrepen: controle elektrische installatie, vervangen lichtbronnen, onderhoud warmte/koud ventilatie-installatie, keuring CV-ketel, keuring gasleiding, onderhoud automatische deuren, onderhoud, keuring en spreekluisterverbinding personenlift, onderhoud brandmeldinstallatie, onderhoud inbraak/CCTV, doormelding brandmeldinstallatie, abonnement meldkamer secman, onderhoud buitenbeplanting, dagelijkse schoonmaak, ongediertebestrijding, onderhoud zonneschermen, rioolpompinstallatie en lediging containers. Verhuurder treedt gedurende het aanhuurproces graag in gesprek om bovenstaande lijst nader af te stemmen.

GAS, WATER EN ELEKTRICITEIT
Er is sprake van gezamenlijke meters voor gas, water en elektriciteit. Het voorschot hiervoor bedraagt 23,00 euro exclusief btw per m² per jaar. De volgende zaken zijn hierin inbegrepen: meetdiensten Stedin/Joulz, NUON/Eon/Eneco (verbruik elektra), Liander (transport elektra), Greenchoice (verbruik gas) en Dunea (verbruik water). Bij deelverhuur zal verhuurder overgaan tot plaatsing van tussenmeters.

HUURTERMIJN
Vijf jaar en vijf optie jaren. Een afwijkende termijn is bespreekbaar.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumenten-prijsindex (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

OMZETBELASTING
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een btw belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe btw wetgevingsvoorstelling huurder niet aan het criterium “meer dan 90 procent btw belaste prestaties verricht” voldoet, en zodoende het verzoek om btw belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

BETALINGEN
Per kwartaal vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van tenminste drie maanden betalingsverplichting inclusief btw.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

BIJZONDERHEDEN
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de eigenaar.

VOOR NADERE INFORMATIE
Voor nadere informatie en/of bezichtiging:
Mens Makelaars B.V.
Heereweg 326
2161 BV LISSE
Tel. (0252) 41 91 35

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Huurprijs€ prijs op aanvraag,- p/m2/p/j
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg
Bouw
Hoofdbestemmingkantoorruimte
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2005
Statusbeschikbaar
Oppervlakten en inhoud
Kantoorruimte380 m²
Indeling
Aantal bouwlagen (kantoor)2

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Reageer of stel een vraag