Venneperhof 48 - Vraagprijs € 365.000,-

Nieuw-Vennep

house
house
house
house
house
house

Omschrijving

ALGEMENE INFORMATIE
Het betreft hier een beleggingsobject aan de Venneperhof 48 in winkelcentrum Venneperhof/De Symfonie te Nieuw-Vennep. Deze winkelruimte wordt sinds 1999 gehuurd door Zeeman, per 1 juli 2019 gaat de nieuwe huurovereenkomst met een huurtermijn van 5 jaar in.

LOCATIE
Nieuw-Vennep ligt in de gemeente Haarlemmermeer en heeft ongeveer 32.000 inwoners. Nieuw-Vennep groeit en mede door nieuwe woningbouw komen er ook in de directe omgeving van het winkelcentrum nog meer inwoners. Winkelcentrum Venneperhof/De Symfonie is hét kernwinkelcentrum van Nieuw-Vennep. Vele landelijke winkelketens zijn hier gevestigd zoals: Hema, Blokker, Kruidvat, Action, Dirk van den Broek, Jumbo, Hünkemöller en Pearle. De bereikbaarheid is uitstekend.

PARKEREN
Er is ruim voldoende parkeergelegenheid in de parkeergarage onder het winkelcentrum met circa 450 parkeerplaatsen en op diverse openbare parkeerplaatsen in de directe omgeving.

OPPERVLAKTEN
Circa 234m2 WINKELRUIMTE.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente : Haarlemmermeer
Sectie : F
Nummer : 5261 A5 en 3622 A61

GEGEVENS HUUROPBRENGST
Op deze winkelruimte is een huurovereenkomst van toepassing met een expiratiedatum van 30 juni 2024. Huurder heeft éénmaal het eenzijdige recht om de huurovereenkomst tegen het einde van het 3e jaar, zijnde 30 juni 2022, te beëindigen met inachtneming van de wettelijke opzegtermijn van 12 maanden. De huuropbrengst per jaar bedraagt € 32.787,00 (exclusief btw). De huurovereenkomst is verkrijgbaar via ons kantoor.
?
BESTEMMING
Bestemming centrumdoeleinden, zie bijlage artikel 5.1 bestemmingsomschrijving. Ook horeca is toegestaan, zie hiervoor de bijlage Staat van Horeca activiteiten voor meer informatie. De huurder/koper dient zelf zorg te dragen voor de benodigde vestigingsvergunning. Voor alle actuele bestemmingsplannen kijkt u op ruimtelijkeplannen.nl. Bij vragen hierover adviseren wij u contact op te nemen met de betreffende gemeente.

AANVAARDING
In onderling overleg met onze opdrachtgever.

VRAAGPRIJS
De vraagprijs bedraagt € 365.000,00 kosten koper exclusief btw.

BIJZONDERHEDEN
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de eigenaar.
Extra informatie omtrent deze belegging (VvE, huurovereenkomst, eigendomsbewijs, huishoudelijk reglement) is via ons kantoor verkrijgbaar.

VOOR NADERE INFORMATIE
Voor nadere informatie en/of bezichtiging:
Mens Makelaars B.V.
Heereweg 326
2161 BV LISSE
Tel. (0252) 41 91 35

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs€ 365.000,- k.k.
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg
Bouw
Hoofdbestemmingbelegging
Bouwvormbestaande bouw
Bouwperiode1971-1980
Statusbeschikbaar
Belegging soortwinkelruimte
Oppervlakten en inhoud
Belegging234 m²

Foto's

house
house
house
house
house
house

Locatie

Reageer of stel een vraag